Selecteer taal

NASCAR® GP in Spanje!

Ontdek het Tormo-circuit van NASCAR® Valencia!

Valencia has been a whirlwind of excitement, roaring engines and, tight finishes. <name> took the victory in the Elite 1 series and <name> took the stage in Valencia as the Elite 2 winner.

Valencia Blank MapEindelijk gaat het European NASCAR® seizoen 2018 van start: het beste van racen in één zinderend weekend. Doe je gordel om en zet je schrap voor verschroeiend snelle races, coureurs van wereldformaat en spectaculaire NASCAR® shows, allemaal mogelijk gemaakt door de kwaliteitsvolle onderdelen van MOOG®. Wist je dat het geen toeval is dat alle 22 kampioenenwagens sinds 1966 één ding gemeen hebben: MOOG, het merk voor hun stuurinrichting en ophanging. De kwaliteit van MOOG tilt NASCAR® naar een hoger niveau.

Het circuit: Valencia


Ontdek het R. Tormo circuit in Valencia, waar de eerste NASCAR® Europe race van dit jaar plaatsvindt. Als officiële partner zal MOOG een prominente rol spelen tijdens de activiteiten op en naast het circuit.


 

 

Wat verwacht jij van onze nieuwste NASCAR® Insider?

Diepgaand racenieuws? Alle hoogte- en laagtepunten van het seizoen? Exclusieve toegang?
Dat is het allemaal - en nog zoveel meer!

Ongeëvenaarde kennis van de racewereld...
Waanzinnige stuurkunsten...
Onstuitbare nieuwsgierigheid...
Dat moet de nieuwste NASCAR® Insider zijn!

 
 
 

Dit is Jérôme Galpin, Voorzitter en CEO van NASCAR Whelen Euro Series™.

Wat betekent NASCAR® voor mij? Puur raceplezier. Mijn passie delen met de fans. De hele sfeer rond het racegebeuren. Amusement op het circuit. En het gebrul van de V8-motoren, de opwindende geluiden, de kleuren, de piloten. Dat allemaal is NASCAR®. Ik ben er dol op.

 

Ben je er klaar voor?

Start de motoren en hou je klaar voor de geblokte vlag. Het Europese NASCAR®-seizoen 2018 is klaar om gas te geven! En het wordt onvergetelijk! Ben jij er klaar voor?

 
 

Volg alle actie - live!

Volg iedere bocht van op de eerste rij dankzij de NASCAR®-livestream.

Zaterdag
09:50 - Qualifying
13:20 - ELITE 1 Round 1
16:50 - ELITE 2 Round 1

Zondag
10:50 - ELITE 2 Round 2
14:20 - ELITE 1 Round 2

 

NASCAR® en MOOG: voor elkaar gemaakt

Ontdek waarom NASCAR® absoluut stureninrichtingen en ophangingen wil van MOOG in iedere kampioenenauto. En wat vindt Paul Tersi, Brand Manager MOOG® , zo geweldig aan NASCAR®?

 

Heb je de NASCAR®-race in Spanje gemist?

Ontdek dan nu alsnog alle hoogte- en laagtepunten, alle winnaars maar ook de verliezers, de opwinding en de fun van NASCAR® Europe!