Selecteer taal

NASCAR® GP in het Verenigd Koningkrijk!

NASCAR® en het American Speedfest

Valencia has been a whirlwind of excitement, roaring engines and, tight finishes. <name> took the victory in the Elite 1 series and <name> took the stage in Valencia as the Elite 2 winner.

Franciacorta circuit


Nu weet ook het Verenigd Koninkrijk waarom NASCAR® de tweede populairste sport van de VS is. Hoe was de ervaring? Supersnelle races, coureurs van wereldklasse en een adembenemend NASCAR® spektakel, mogelijk gemaakt door de kwaliteitsonderdelen van MOOG®. Decennialang levert MOOG als officiële hoofdsponsor de besturings- en ophangingsonderdelen voor de races in Amerika – en dat partnerschap hebben we nu ook naar Europa gebracht!

Het circuit: Brands Hatch


Van de eerste tot de allerlaatste bocht zullen de NASCAR®-wagens over het beroemde Brands Hatch-circuit scheuren. En MOOG is een essentieel onderdeel van de race-ervaring.


 

 

Hou je vast – NASCAR® komt naar het Verenigd Koninkrijk!

Het aftellen is begonnen... NASCAR® trekt naar het Verenigd Koninkrijk en de opwinding zal je van je sokken blazen!

 

Maak kennis met Philippe Godet: racedirecteur

Onze racedirecteur in België, Philippe Godet, houdt de zwart-wit geblokte vlag nauwlettend in het oog zodat iedereen kan genieten van een plezierige en spannende NASCAR®-ervaring.

 

De actie gemist? Bekijk de race alsnog! - Zaterdag

Heb je NASCAR® in het Verenigd Koninkrijk gemist? Geen zorgen; hier bekijk je de race alsnog zodat je weer helemaal mee bent voor het volgende grote NASCAR®-weekend.

De actie gemist? Bekijk de race alsnog! - Zondag

Heb je NASCAR® in het Verenigd Koninkrijk gemist? Geen zorgen; hier bekijk je de race alsnog zodat je weer helemaal mee bent voor het volgende grote NASCAR®-weekend.

« My First Lap » met Carmen Boix Gil op Brands Hatch

Carmen won de Lady Cup op Brand Hatch! Dit is jouw unieke kans om haar eerste ronde van Elite 2, ronde 5 van nabij mee te maken.