Selecteer taal

NASCAR® GP in Italië!

NASCAR®-weekend in Amerikaanse stijl!

Valencia has been a whirlwind of excitement, roaring engines and, tight finishes. <name> took the victory in the Elite 1 series and <name> took the stage in Valencia as the Elite 2 winner.

Franciacorta circuitHou je vast: nog even en de opwinding van NASCAR® Europe komt naar Italië. En het belooft spectaculair te worden! Piloten van wereldklasse die om de titel strijden in razendsnelle autoraces, tegen een achtergrond van onvervalst en opwindend NASCAR®-spektakel – en met de steun van MOOG®-kwaliteitsonderdelen. MOOG is de betrouwbare leverancier van besturings- en ophangingsonderdelen van NASCAR® in Amerika – en nu is Europa aan de beurt.

Het circuit: Autodromo di Franciacorta


De in een grot aangelegde Autodromo di Franciacorta staat garant voor een spectaculaire NASCAR®-ervaring aangezien de toeschouwers in één blik het hele circuit kunnen overschouwen. En MOOG maakt volwaardig deel uit van die ervaring.


 

 
 

Maak kennis met Arianna Casoli

Arianna Casoli groeide op in een gezin van racefanaten. Haar speelterrein waren letterlijk de paddocks van de meest prestigieuze races in Europa, van Formule 3 tot Formule 1. Geen wonder dus dat de racemicrobe ook haar aanstak. Ze begon met Touring Cars en na haar loopbaan als architect van 2002 tot 2013 keerde ze terug naar haar oorspronkelijke passie: motorsport. Ze debuteerde in de NASCAR Whelen Euro Series™ in 2016, waarbij ze de Lady Cup op haar naam schreef en samen met de trofee won ze ook een Late Model-test in de VS met Mike Skinner als haar coach. In 2017 eindigde ze tweede in de Lady Cup en dit seizoen komt ze opnieuw naar NWES om haar trofee terug te winnen, en wel aan het stuur van haar #54 CAAL Racing Chevrolet.

 

Het team achter de piloten

Achter iedere toppiloot staat een gepassioneerd team van technici, een auto van wereldklasse en onderdelen van topkwaliteit. Dus hoe doen de MOOG-onderdelen het? Ontdek wat Fabien Debray, NASCAR®-technicus voor Team FJ, te zeggen heeft over de ophangingssystemen en stuurcomponenten van MOOG.

 

Zet je schrap voor supersnelle actie in Italië

De NASCAR®-race in Franciacorta, in Italië, komt er binnenkort aan. Het wordt een wedstrijd vol draaien en bochten, snelle actie en NASCAR®-plezier. Ben je er klaar voor?

Maak kennis met Alex Caffi: legende in de racewereld

Van Formule 1 tot NASCAR®, Alex Caffi is een echte racelegende. Kom meer te weten over de man achter het team in ons NASCAR® Insider-interview.

 

Heb je de NASCAR®-race in Italië gemist? - Zaterdag

Ontdek dan nu alsnog alle hoogte- en laagtepunten, alle winnaars maar ook de verliezers, de opwinding en de fun van NASCAR® Europe!

Heb je de NASCAR®-race in Italië gemist? - Zondag

Ontdek dan nu alsnog alle hoogte- en laagtepunten, alle winnaars maar ook de verliezers, de opwinding en de fun van NASCAR® Europe!