Selecteer taal


Beleef de sensatie van NASCAR®! Win een exclusieve MOOG® & NASCAR®-jas!


Hou je van het spektakel en de spanning die de piloten van NASCAR® naar het asfalt brengen? Zag je vorig jaar langs de tracks overal de jassen van MOOG opduiken? En had je er zelf ook heel graag een gewild?

Dit is jouw kans om een exclusieve MOOG & NASCAR®-jas te winnen! Doe mee met onze wedstrijd en misschien word jij wel een van de zeven gelukkige winnaars!

Maar ook als je niet bij de eerste zeven bent, maak je nog kans op een speciale MOOG & NASCAR®-pet.

Om deel te nemen, beantwoord je twee simpele vragen en vul je ons contactformulier in. De gelukkige winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Veel succes!



©2019 Federal-Mogul Global Aftermarket EMEA, BVBA. NASCAR® is een geregistreerd handelsmerk van de National Association for Stock Car Auto Racing, Inc. NASCAR Whelen Euro Series™ is een geregistreerd handelsmerk van SARL DutyCar. Het logo en de merknaam NASCAR Whelen Euro Series™ worden gebruikt met de toestemming van de National Association for Stock Car Auto Racing, Inc., en Whelen Engineering Company, Inc. Alle andere getoonde handelsmerken zijn eigendom van Federal-Mogul LLC, of een van diens dochterondernemingen in een of meerdere landen.