Skip Navigation

Selecteer taal

PRODUCTVERBETERING VAN KUNSTSTOF NAAR METALEN BUS VOOR PEUGEOT 1007 EN CITROËN C2/C3

WIST JE DAT ? Advies voor de expert

De frictiecoëfficient tussen staal (materiaal van de arm) en kunststof (omhulsel van de bus) is heel laag. MOOG heeft daarom gekozen om de kuststofbus te vervangen door een metalen ontwerp.

MOOG - Van Kunststof naar Metalen Bus - Plastiek vs. Metalen Buitenste Bus

Terwijl de kunststof bussen perfect werken bij normale rijomstandigheden kan een plotse verandering (zoals putten in het wegdek of hoge stoepranden) een kracht genereren waardoor de kunststof bus loskomt in de draagarm.

MOOG - Van Kunststof naar Metalen Bus - Draagarm

 

 

MOOG - Van Kunststof naar Metalen Bus  - Citroën C2 en C3 Plastiek extern omhulsel

OVERZICHT

De eerste modellen van Citroën C2 en C3 waren uitgerust met draagarmen voorzien van een kunststof bus:

 

TOEPASSINGEN:

  • CITROEN C2 - C3 2003 --> 2009
  • PEUGEOT 1007 2005-->

 

VAN KUNSTSTOF NAAR METAAL

De lage frictiecoëfficient van kunststof met staal maakt dat er steeds een zwakke plek blijft bestaan. MOOG heeft daarom de technologie van de kunststof buitenbus permanent vervangen door een sterkere metalen oplossing.

 

MOOG - Van Kunststof naar Metalen Bus - Draagarmen - CI-TC-0933/0932 - CI-WP-12503/12504

 

 

Met deze metaaltechnologie is MOOG erin geslaagd om beter te doen dan OE, waardoor de MOOG-draagarmen nog beter zijn uitgerust om onvoorziene schokken op te vangen.


Bijkomende technische ondersteuning vindt u bij GarageGurus


De inhoud van dit artikel is uitsluitend bedoeld voor ontspannings- en informatiedoeleinden en dient niet te worden gebruikt in plaats van professioneel advies in te winnen bij een erkende technicus of monteur. Wij raden u aan om een erkende technicus of monteur te raadplegen als u specifieke vragen of twijfels hebt met betrekking tot een van de onderwerpen die in dit document aan de orde komen. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade veroorzaakt door uw vertrouwen op eender welke inhoud.

Aanverwante onderwerpen
laden...